April 2009 / 9 posts found

Cara 51 : Kod Rahsia Cinta

(Tip & Cara ini adalah petikan dari ebuku Cinta Razzi Rahman @ Brother Love yang TERBARU : 101 cara "How to keep Your Man!") Cara memikat or how to keep your man dengan cara ini very-very interesting! Yang ini, adalah satu reality game yang pasti menghiburkan. Memerlukan anda, berpakat bersama pasangan anda dan ciptakan kod rahsia cinta yang hanya anda berdua memahaminya. ;) Sekiranya anda mencuba cara kod rahsia cinta ini, bro Razzi cukup yakin yang anda akan dapat menggembirakan pasangan anda.…

Cara 25 : Jadi pasangan misteri!

Sepanjang bulan ini, dengan sukahatinya bro ingin share setiap tip & cara yang dipetik dari karya terbaru Razzi Rahman @ Brother love, ebuku 101 cara "How to keep your man" So, untuk minggu ini... Cara #25 ~ Jadi pasangan misteri : Tinggalkan sedikit misteri tentang diri anda agar pasangan anda akan senantiasa tertanya-tanya siapakah anda sebenarnya? apakah yang anda pernah lakukan dulu? dengan siapakah anda berkawan?, atau...siapakah bekas pasangan anda? Padahal…anda bukanlah sesiapa pun,…

Hanya untuk anda!

Firstly, thank you very-very much for all the feedbacks. Terimakasih di atas semua cadangan harga dan berbagai-bagai cadangan lagi yang Bro Razzi terima. Finally I got the price right for this moment. Yeap! Atas permintaan ramai, bloggers dan peminat-peminta semua... Harga Cdrom-ebuku 101 cara How to Keep Your Man adalah....sangat-sangat murah dan cukup berpatutan! HANYA 0.30 sen sahaja!! Klik di sini untuk maklumat lanjut Mengapa harga murah walau produk sangat berkualiti? Memenuhi permintaan ramai…

“How to KEEP your MAN” …SIAP!

Syukur Alhamdulillah after 1 year of struggling to finish my latest book ni, akhirnya im ready to put online market! Why it took me one year? Bro Razzi fikir...I nak tulis satu 'masterpiece' maksud I...I nak karya ke 5 ni is the best of all the best. And in order to do that, I kena letak pembaca dahulu, I letak masalah cinta yang perlu diselesaikan terlebih dahulu, I beri apa yang wanita mahu, kerana I mahu my followers, bloggers, fans, semua my readers benar-benar dapat benefit dari buku terbaru…

Jawapan kepada masalah cinta anda!

Comments are off for this post.
Minta maaf banyak-banyak kerana bro Razzi tak sempat nak jawab kepada ramai yang menghantar email masalah cinta dan juga bagi mereka yang inginkan pendapat di blog ini. Kebetulan, banyak-banyak soalan yang ditanya adalah soalan yang lebih kurang sama sahaja masalahnya, Jadi...inilah jawapan, pendapat dan solusi dari bro untuk  kesemua masalah cinta anda yang telah ditanya, secara menyeluruh! 8) "8 mengapa" 1. Mengapa perlu bersedih apabila anda dicurangi, bukankah lebih baik begitu...sekurang-kurangnya…

Kesilapan kita dalam cinta

As santai as it could be article terbaru Brother Love kali ini akan menyentuh tentang kesilapan Lelaki & Wanita apabila berada di dalam sebuah percintaan. Sebelum tu, I nak cakap please... jangan  merasa gusar apabila menyedarinya OR merasa defensive, tak nak mengaku, tak kisah dan  sebagainya. My opinion.... It's all up to you, actually but the best thing is, kalau kita buat silap, kita sedarinya... dan tak perlu cakap orang, just betulkan silap kita dan move on! Silap Lelaki Apa yang lelaki…

Voices of Gaza – Razzi.Muz.Ik

Akhirnya setelah bertungkus lumus di dalam studio, lagu terbaru dari band saya, Razzi,Muz.Ik telah pun siap. Bro harap you all semua support our cause...kerana lagu ini begitu bermakna bagi kita semua. Bukan mudah untuk menyanyikan lagu ini, tambahan pula terpalik dengan emosi di sebaliknya. Beberapa kali telah kami berhenti dari recording dan take the day off! Alhamdulillah...kita dapat catch the essence of the songs at last. Tajuk : Voice of gaza (Voice in you) Lagu & Lirik Ciptaan : Irfan…

Wanita, bila marah…

:D hehe, wanita cukup terkenal dengan kelembutan, kebaikan...kemanisannya. Sweet je...baik je. Cakap pun lembut dan lemah gemalai. Kena yang manja tuuu....fuuuuuuu....cair Brother Love. Kena pulak yang sexy maxy, hanya memakai blaus budak kecik je walaupun dia budak dah besar panjang puluhan tahun :P TAPI...apabila wanita marah, dari sekecil-kecil perkara boleh jadi besar, hancur dan binasa segala-galanya apabila wanita rasa tercabar kewibawaan mereka. Cuba lihat video clip ni... :D hehehe...tak…

Siapa salah? siapa cemburu?

Ada dua tabiat yang selalu menjadikan sebuah perhubungan itu semakin lama semakin hambar dan  membosankan. Yang mana satukah yang you all alami or maybe you yourselves are that type? ;) Tabiat 1 : Suka mencari siapa yang salah. Asyik bertekak, menyalahkan antara satu sama lain....asyik naaaaak gak salahkan seseorang. Asyil naaak gak tunjukkan kat pasangan anda yang dia bersalah. Lebih baik cari jalan penyelesaiannya daripada menyalahkan sesiapa atau mencari siapa yang hendak disalahkan... To me,…