Razzi.Muz.Ik macam2 FREE!

Razzi.Muz.Ik

Selamat Tahun Baru 2009

Biar kami bertiga, ucapkan Selamat Tahun Baru 2009 ni awal-awal kat you all 😆 hehe… well, Tahun 2009 bakal menjadi tahun yang amat bermakna bagi kami dengan terbitnya lagu-lagu kami bermula 12: 01am ~ 1.1.2009 (Tajuk : Selamanya & Reaching higher)

Azam kami, kami ingin terus bersemangat dalam mencapai kejayaan yang lebih tinggi in our lifes dan hoping agar Razzi.Muz.Ik  dapat memberi inspirasi kepada seluruh masyarakat!

DAN…haa, ni yang paling best ni, Sempena launching Razzi.Muz.Ik, kami menyediakan macam-macam pemberian PERCUMA 😉

  1. 2 lagu terbaru FREE, FREE…YES FREE!! Tepat 12:01am, 1.1.2009 Anda boleh download free di www.razzimuzik.com
  2. FREE SHOW ~ Kami akan membuat 1st performing di Restaurant Rebung, Bangsar. Pukul 9:00pm 31hb Dec 2008. Kita akan perform both 2 songs.
  3. FREE CONTEST ~ satu pertandingan istemewa dengan hadiah-hadiah menarik bernilai melebihi RM1,000 untuk anda bermula setelah masuk Tahun Baru.

So amacam? best tak? 😉 pesanan kami :-

Jadilah antara yang terawal untuk menyertai pertandingan ini (Peluang menang lagi cerah bagi yang terawal!). Mudah sahaja pertandingannya! 🙂 Also, jadilah yang terawal mendengar lagu-lagu kami sebelum dimainkan di radio/tv atau dimana sahaja!

 *For chatters kat blog bro ni, ruang chat di sini juga dapat dilihat di website razzimuzik.com dan dari sana you all pun boleh chat gak 😉

Finally, jumpa anda di http://www.razzimuzik.com ketika detik countdown tahun baru 2009!

~ Razzi.Muz.IK
Baca juga kisah Razzi.Muz.Ik :

  • Kisah RAZZI.MUZ.IK Part 3 : Launching
  • Kisah RAZZI.MUZ.IK Part 2: The Creators
  • Kisah RAZZI.MUZ.IK Part1: The Band
  • Share This Post

    Share this article

    Comments

    Leave a comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *