Selamanya atau Reaching Higher?

Kawan-kawan semua…dah download lagu band bro Razzi.Muz.Ik yang terbaru?? Belum lagi? ๐Ÿ˜› Download lah cepat FREEEEEE je. Ini link dia :-

  • Selamanya
    Bro hadiahkan laagu ini kepada semua teman-teman bro di blog ini dan juga diluar sana ๐Ÿ˜‰
  • Reaching Higher
    Jadikan lagu ini sebagai sumber inspirasi bagi anda yang pernah gagal dan ingin kembali berjaya dengan lebih tinggi sempena 2009

Dah dengar dah? Ok tak? apa pendapat anda?

Juga, kami sediakan satu pertandingan โ€œdedicationโ€ di mana anda boleh dedicate lagu Selamanya kepada kenalan, keluarga dan orang tersayang. Siapa yang dedicate kepada paling ramai, akan menangi hadiah bernilai >RM1,000. Click here

Hadiah termasuk Workshop Jutawan Internet (hadiah tahunan), Workshop Mini Terhangat di Pasaran, dan hadiah bulanan termasuk produk-produk dari Jutawan Internet Irfan khari dan juga hadiah dari karya-karya bro Razzi Rahman sendiri.

Menarik? sudah tentu kan. So kalau nak menang, kenalah dedicate lagu banyak-banyak! letak semua address yang ada kat dalam email anda tu ๐Ÿ˜€ Jom klik di bawah ini now…

TUJUKAN LAGU SEKARANG

So, kalau dah dengar tu…bro pun nak tahu gak, lagu mana yang you all paling suka? ๐Ÿ˜‰

Share This Post

Share this article

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *