Siapa suka karaoke?

Yaa…siapa suka karaoke? ­čśÇ Actually, bro nak minta pendapat you all ni. Ada idea tak bagaimana you all nak bro buatkan kategori terbaru ni…yup! sudah tentunya melibatkan passion bro, menyanyi…”KARAOKE”

Okey, please sesiapa sahaja…bro sedia menerima idea apa sahaja untuk kita bersama buatkan kategori karaoke ini untuk menjadi menarik!

Jika anda minat dengan karaoke, apakah yang anda mahu dari kategori ini?

As for me, bro ni asalnya seorang penyanyi,┬álebih 10 tahun di dalam bidang nyanyian, so until now, bro tetap dan masih minat sangat menyanyi! Apatah lagi bro pernah…

  • Pernah ada 2 album hit. Di rekod di Studio Luncai Emas Milik M.Nasir.
  • Pernah mempunyai 2 lagu hit, ┬áSyakila ciptaan M.Nasir & Rembulan Kesiangan ciptaan Saari Amri, yang berada no1 dicarta-carta lagu lebih 10 bulan.
  • Lagu kedasar cinta mu dijadikan lagu tema filem Putera┬á
  • Lagu dari album ciptaan, M.Nasir, Fauzi Marzuki, Ramli Sarip, Saari Amri, Johan Nawawi dan Zulkifli Mahat.
  • Bro juga pernah membuat konsert diseluruh Malaysia, Singapura dan Brunei.
  • Pernah bertanding di Final Muzik-muzik TV3 dengan┬áJamal Abdillah, Nash, Ziana Zain. KRU masa tu baru jadi artis undangan ­čÖé
  • Pernah menyanyi bersama-sama dan berkongsi stage dengan Awie, Ziana Zain, Hattan, Iwan, Jamal, Nash, Exist, Mas Idayu, Toki dan KRU yang masih┬ámalu-malu lagi masa tu hehe, si Yusry tu ingat bro lagi ke tak, tak┬átahu lah. Macam2┬ási Yusry tanya bro tu masa 1st time nak naik stage dulu. Nervous habis dia… Bangga sangat dengan pencapaian KRU sekarang!. Dan ramai lagilah, macam-macam penyanyi baru dan lama.

Razzi RahmanSO, tak mungkin bro boleh lupakan segala-gala kenangan yang sungguh bermakna ini semua. So, bro ingat nak buat kategori ini khas untuk sesiapa sahaja yang mempunyai passion seperti bro terhadap nyanyian. To tell you all the truth…bro masih menyanyi! Masih jamming! Masih karaoke ­čśŤ

Tapi bulan puasa ni, senyap-senyap je la, after 10 or 11pm lepas terawih tu mulalah gian nak menyanyi hahaha…member-member yang also minat, mulalah call-call, so karaoke jugaklah, well nyanyi tu nyanyi juga, ibadah tak lupa betul tak.

So, please…berikan idea anda untuk kita buat slot karaoke ni lebih interesting. Dan tell me apa yang you all mahu dari “karaoke” ini okey, bro tunggu komen you all. ­čśë

Share This Post

Share this article

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *