Video Nota Cinta

Salam you all….

Apa khabar hari ini? Bro Razzi ni tengah selesema semasa menulis note ini. Saja teringat kat you all yang selalu drop by kat sini, so ingat nak remind for those yang belum menonton video-video Nota Cinta Brother Love, bolehlah menontonnya.

Setiap minggu saya akan uploadkan video nota cinta yang memberi cara-cara saya handling relationship saya, also some tips yang interesting that maybe you all can do the same. Okey, untuk menonton kesemua video nota cinta, klik link di bawah ini :-

http://www.youtube.com/brotherlovetv

Bro Razzi juga mempunyai page Brother Love di facebook, di sini saya selalu membincangkan topik pendek, pastinya tentang cinta. Here…you’ll get my answer almost instantly hehe cepatlaa sikit. Also video nota cinta will be showing here every week.

Pastinya saya juga mempunyai akaun peribadi yang KHAS untuk friends…

Jadi, kepada you all yang mahu mengenali bro Razzi dengan lebih rapat lagi…nak tengok gambar-gambar saya dari dulu hingga sekarang, private untuk friends only. Or nak berinteraksi secara terus…well senang je, just be my friend di facebook. “Dalam request please letak RR fan” Ok? 🙂 ready? go here http://www.facebook.com/razzirahman

Salam Hormat
Razzi Rahman @ Brother Love
www.razzirahman.com

Share This Post

Share this article

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *