June 2010 / 6 posts found

Video Nota Cinta

Salam you all.... Apa khabar hari ini? Bro Razzi ni tengah selesema semasa menulis note ini. Saja teringat kat you all yang selalu drop by kat sini, so ingat nak remind for those yang belum menonton video-video Nota Cinta Brother Love, bolehlah menontonnya. Setiap minggu saya akan uploadkan video nota cinta yang memberi cara-cara saya handling relationship saya, also some tips yang interesting that maybe you all can do the same. Okey, untuk menonton kesemua video nota cinta, klik link di bawah ini…

Kisah Cinta Burung Phoenix

Banyak kisah mistik yang cukup menarik tentang burung Phoenix. Dengarnya, bulu burung ini sangat cantik dan berwarna-warni tetapi rupa parasnya amat menggerunkan! Ada yang mengatakan burung ini boleh hidup hingga 1000 tahun lamanya. Ada juga yang kata apabila ia tua, ia akan terbakar dan kembali hidup semula di dalam telur dan sarangnya akan dibakar api yang sangat panas untuk menetaskan telur itu. You know, all kind of stories was told in many mythological creatures books dan juga berbagai-bagai…

“Pagi Band bawa mesej kemasyarakatan”

      Harian Metro 18 Jun 2010 Oleh - Esme Johari Wahab "SAYA tidak pernah terfikir untuk menjadi penyanyi. Duet bersama Razzi dan Irfan bertujuan menyampaikan mesej kemanusiaan mengenai nasib menimpa kanak-kanak didera, ditinggalkan ibu-bapa dan kes buang bayi," kata Tuah. Walaupun bukan penyanyi atau pernah menyertai program realiti TV, Tuah atau Tuah Zoqarnain Idris, ingin mencuba nasib melalui paduan suara pula bersama Razzi Rahman dan Irfan Khairi lalu membentuk kumpulan baru dikenali…

Bila Hati Pernah Terluka.

Comments are off for this post.
November 2008 - Semenjak pulang dari ibukota dua hari yang lalu, aku merasa agak kaku berada di kota sendiri. Funny aku rasa...hehe, dari seorang yang selalu aktif dan punya berbagai rancangan, aku mulai merasa sedikit kemurungan. Mungkin aku kerinduan dengan kesibukan kota itu yang aku benci selama ini. Peliknya, aku tidak menghubungi sesiapa pun yang aku kenali sepanjang berada di  sana. Bukan seperti selalu. Aku sendiri pun tidak faham apa yang aku rasa sebenarnya. Apa yang aku dapat katakan,…

Terimakasih Maaf Dua

1st sekali thank you very-very much to all friends, fans and bloggers yang telah memberi sokongan padu dengan terus membeli buku terbaru saya. Tanpa  mengetahui pun bagaimana isi kandungannya tetapi you all ramai-ramai telah mendapatkan buku 101 Nota Mencari Cinta – Untuk wanita (101NMC). Bro Razzi sangat terharu sekali. I do really appreciate it very much! ;) 2nd Ingin saya meminta maaf banyak-banyak kerana buku ini terpaksa di NAIK KAN HARGA dah... Like I said 2 weeks ago, bila buku ni masuk…

Sedari Potensi Cinta Anda!

Sepanjang in KL city beberapa hari ni, I've been visiting shopping complexes a lot! Hehe... biasalah kan, catch up movies yang tertinggal, tak tengok-tengok lagi. So dapat peluang free macam ni, watch 2-3 movies sekali gus ;) But knowing me who, suka tengok gelagat peoples around, and comparing with my book readers and bloggers at my blog, friends and fan kat facebook and for sure those yang menghantar email masalah cinta, also yang mengambil personal advise service with Brother Love... I must say,…