The End is near…MERDEKA!

Merdeka! 🙂 Semangat sikit ekk…tapi yang buat Bro lagi teruja ni hah… “Jeans” Yep…nampaknya e-cerpen pertama kita sudah hampir kepada penghujungnya. Remember the deal?…Sabtu 12mlm adalah penamatnya.

So, you all dah fikir ke ending cerita ni macamana??!…pening gak kan…tapi interesting! Siapa yang nak buat ending tu tak tahu lah…mungkin sesiapa saja…fuhhh! Berdebar-debar gak ni 🙂

Alright before that, nak announce sikit ni…the e-cerpen program is ready and inilah covernya…cam? Seksi? hehehe 😆 Seksi tapi simbolik…Im very sure you all faham punya apakah maksud cover itu…gempak tak? keh!keh!… SOON, Boleh DOWNLOAD FREE!!…bro kena edit dulu la cerita tu, kasi masyuk tul2…

Ok, I got reminder sini sikit:-

  • Nama you all, nickname is okay tapi biarlah ada nama tu…nanti takkan bro nak tulis kat dalam ecerpen tu nanti, penulis : Tahun2020 atau ###$$$Rimau haaa leceh lah hihihiihi…Kita pun nak dikenali kan, manalah tahu besok jadi terkenal. Apa ada pada nama??… NAMA ADALAH SEGALANYA 😉
  • Bro ada detected salah seorang telah main ‘TIDAK ACI’ punya 😛 …yep! Ada la orang tu kan, dia sambung dia punya sendiri… dont la like that friend… Bro tak nak lah delete post tu pulak nanti… lebih-lebih sikit2 Bro tak kisahnya… Janganlah sampai buat 2 nickname pulak. Kalau pakai nama sendiri lagi DIGALAKKAN!
  • The next idea yang Bro ada ni, hope you all boleh fikirkan bersama. Idea ni Bro punya Sifu yang cadangkan, memang ngam arr…Ok cam ni, kita akan bikin e-Cerpen secara berkumpulan pulak, boleh? Ok…you all fikir-fikir dulu then cari-cari team mate dulu. YANG PENTING, bukan orang yang sama la… Bro boleh tahu…wo 😉

ON MONDAY kita akan ada NEW STORY… it will be different, dan mungkin juga lebih santai. Ceritanya dah ada, nak tahu tak??…hehehe, ok tak nak rahsia2 kali ni. It’s about LOVE, tapi kasi nangis sikit la 😛 . BUT it’s all up to you guys, Bro boleh start anything, tapi you all yang mencorakkannya…nanti Brother Love celah-celah ler dan sambung…sambung…

**03 September 2007 : Sebagaimana yang dijanjikan, anda boleh dapatkan e-Cerpen anda di sini…It’a a FREE PRODUCT and NOT FOR SALE! GO HERE >>> FREE E-CERPEN DOWNLOAD

New Logo

Share This Post

Share this article

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *