To me it is NOT a show, but it is a concert! Tahniah kepada Radio Thr – Permata Pantai Timur. Konsert pada 20mac lepas is so awesome! It’s a real big concert!! ….lihat lah sendiri, lebih kurang 10ribu orang membanjiri perkarangan Tesco Kota Bharu…

Ini adalah sebahagian dari penonton yang berada di depan stage. Packed giler!

Razzi Rahman & fabs

So happy lepak with my fans yang ramai-ramai menyanyi lagu KERANA bersama-sama, you all memang happening!

Ini pulak,  Abang Saleem membuat persembahan yang sangat hebat!! Beribu-ribu menjerit namanya…

Sebahagian yang tidak dapat masuk…berada di belakang pentas…KESIAN!

Bro Razzi cuba menghiburkan mereka yang berada di belakang pentas, bersalam dan bergambar…tetapi….

…pagar sudah tidak dapat menghalang mereka! Vrhooomm…habis semua rempuh masuk! Hahaha…sekuriti pun tah kemana dah. Nasib tiada yang cedera…semua ok. “Orang Kelantan cukup terkenal dengan lemah-lembutnya dan comel lotte – beyyehh!” 😉

Bersama artis PAK LONG dari utara…memang ramai peminat Pak Long ni! Lagu-lagu dia pun best. “Steady lah bro!”

Fuhhh…dapat bergambar dengan artis tersohor, abang Saleem!! Siap  kecek kelate lagi dengan Razzi Cayalah… Memang mantap persembahan abang Saleem, “I grew up singing his songs…now I’m sharing the stage with him fuhhh…I’m speechless”

Happy dapat bergambar dengan Penyampai THR – Nazz yang rock! Memang satu kepala dengan gua… “Nazz, thank you so much interview gua kat carta! Thanks sangat-sangat kerana bagi semangat when I was so nervous to get up to the big stage…Lu memang best…rock habis!”

Overall, it’s an experience yang tidak dapat dilupakan, how I wish I get to share this with my best friend Irfan Khairi yang terpaksa menghadiri seminar di Johor…IK kirim salam pada semua fans!

THR gegar are really bergegar! And they make A day to remember for the rest of my life…setelah bertahun-tahun tidak membuat persembahan besar sebegitu, akhirnya… “I did it again!”

p.s : So sorry tidak ada orang yang dapat ambil video Razzi perform hari tu… for that, I give it to you, KERANA clips harap dapat menggantikannya. >> http://www.youtube.com/watch?v=RGqbHAvFW40

Salam hormat,
Razzi Rahman @ Brother Love
www.razzirahman.com



Apa komen anda? : [8] Comments