August 2007 / 3 posts found

The End is near…MERDEKA!

Merdeka! :) Semangat sikit ekk...tapi yang buat Bro lagi teruja ni hah... "Jeans" Yep...nampaknya e-cerpen pertama kita sudah hampir kepada penghujungnya. Remember the deal?...Sabtu 12mlm adalah penamatnya. So, you all dah fikir ke ending cerita ni macamana??!...pening gak kan...tapi interesting! Siapa yang nak buat ending tu tak tahu lah...mungkin sesiapa saja...fuhhh! Berdebar-debar gak ni :) Alright before that, nak announce sikit ni...the e-cerpen program is ready and inilah covernya...cam?…

“Jeans”

Comments are off for this post.
   Oleh : Razzi Rahman, Shed, Lizz, Dini, Samara, Azwa, Shah, Aisyah “Aaarrrrgghhhh!” Jeritan nyaring gadis berwajah bujur sireh itu benar-benar membingit suasana rimba sehinggakan bergegar dedaun pokok menggugurkan embun jernih di pagi hari. Tersedar dari lenanya yang panjang, dia kebingungan memandang sekeliling...    “Di neraka kah aku ini?” suaranya yang mendalam berbisik sendirian sambil mencuba untuk berdiri walau seluruh anggota tubuh badannya masih terasa lemah...    Tiba-tiba,…

Salam Perkenalan!

Mungkin ada la yang masih mengenali saya…Razzi Rahman, bekas penyanyi dan pelakon. Pastinya ramai gak yang langsung tidak mengenali saya. Itu biasa ler…hidup ada masa kita kat atas dan bila tiba kat bawah tu…perit je kan?! Tapi kalau tak da semua tu, bukanlah hidup namanya…ADO! TAPI, yang saya nak cite di sini ialah…cuba lihat gambar kaset album sulung saya yang dah berkurun lamanya ni…hihi, cuba perhatikan betul-betul tajuknya…Nampak tak??...Apakah tajuk album pertama saya tu?  …